кадър и видео: Александр Хлынов, YoutubeХарактерните за Европа кръгови кръстовища са

...
кадър и видео: Александр Хлынов, YoutubeХарактерните за Европа кръгови кръстовища са
Коментари Харесай

Тотален хаос предизвика ново кръгово кръстовище в Кентъки

кадър и видео: Александр Хлынов, Youtube

Характерните за Европа кръгови кръстовища са доста огромна необичайност оттатък океана.

По данни на щатския пътен институт  в цялата голяма страна има единствено към 7100 такива,  и те са съсредоточени съвсем напълно в североизточната част на страната.

Съединените щати са първата страна в света, където колите стават в действителност всеобщи. Днес  по американските пътища се движат 279.1 милиона коли,  и тамошните водачи нормално не страдат от липса на опит.



Но има и изключения, като да вземем за пример това новопостроено кръгово кръстовище в източната част на щата Кентъки, което буквало взе акъла на локалните поданици, написа.

Във вътрешността на Съединени американски щати рядко е годно даже правилото за преимущество на дясностоящия. В множеството щати вместо него на контролираните кръстовища  с преимущество е оня, който е стигнал кръстовището пръв.

Това изяснява тоталния безпорядък, породен от новото кръгово в Кентъки. На видеото, качено от потребителя EVOSexyBeast в Reddit, добре се вижда какво комплициране царува - мнозина минават в насрещното, с цел да завият наляво, други - с цел да продължат напряко. Източната част на Кентъки е най-вече селски местности, с дребни обитаеми места, и хората очевидно не са привикнали с сходни решения за трафика.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР